Vital Homes

Vital Homes

 

Waarom Vital Homes?

Je droomhuis bouwen doe je misschien maar één of twee keer in je leven. Je wilt een huis dat voldoet aan al je wensen, dat comfortabel en gezond is en betaalbaar. Dan is het aantrekkelijk om je droomhuis met Vital Homes te ontwerpen en te bouwen, volgens jouw idealen. Met het team van Vital Homes realiseer je echt jouw droomhuis.

Hoogste kwaliteit voor  mens, milieu en portemonnee

Comfortabel, slim en gezond wonen is onze standaard. Vital Homes ontwerpt en bouwt op basis van prestatie-eisen die we stellen aan de waterhuishouding, energiebalans, daglicht- en luchtkwaliteit. We gebruiken daarvoor zoveel mogelijk natuurlijke materialen waardoor energieleverend gecombineerd kan worden met comfort en gezondheid.

Het gekwalificeerde ontwerp en bouwteam werkt taakstellend qua prestatie en budget. Tijdens en na de realisatie wordt de woning getest op prestaties.

Een modulair monitoringssysteem helpt je bij de regeling van de woning qua veiligheid, comfort, energiehuishouding en bedieningsgemak.

Van droom naar realiteit:

Wij brengen je droomhuis stap voor stap in beeld, van ontwerp tot realisatie. Al je wensen en idealen vertalen we samen naar realiseerbare en haalbare doelen. Zo zie je jouw droomhuis samen met onze experts ontstaan op tekening en in duidelijke calculaties.

Klik hier voor een filmpje van kavel naar casco.