Rotaryclub Haarlemmermeer van 1852 is een lokale club van 40 leden wonend en/of werkend in de Haarlemmermeer, waarbij de clubleden uit diverse geledingen van het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties komen.

Over Rotary International

Rotary is een internationale serviceorganisatie van 34.000 clubs met ruim 1,2 miljoen leden. Rotary International telt 530 districten in 200 landen en geografische gebieden.

Lees meer

Over Rotary Nederland

Rotary in Nederland is verdeeld in 7 districten die elk worden geleid door een gouverneur. Rotary in Nederland telt circa 500 clubs met in totaal ruim 19.000 leden.

Lees meer

Over Rotary Regionaal

Rotaryclub Haarlemmermeer van 1852 is de jongste club in de Haarlemmermeer en maakt deel uit van District 1580.

Lees meer

Over Rotary helpt

Rotarians in Nederland ontplooien mooie activiteiten voor een ander, vaak in de buurt en achter de schermen. We laten hier graag (een greep uit) onze projecten zien.

Lees meer

Rotary LEAD

Leden Administratie Nederland, kortweg LEAD, bevat alle contactgegevens van de Nederlandse leden en clubs. Door als lid in te loggen kun je deze raadplegen.

Lees meer

Over Rotary Social Media

Rotary Nederland is actief op LinkedIn, Facebook, Twitter en YouTube, klik voor contact onder op de pagina van Rotary Nederland.

Lees meer