RC1852

Rotaryclub Haarlemmermeer van 1852 is een lokale club van 31 leden wonend en/of werkend in de Haarlemmermeer, waarbij de clubleden uit diverse geledingen van het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties komen.

WAAROM WE LID ZIJN

Verbreden van onze kennis

WAAROM WE LID ZIJN

Steunen van goede doelen

WAAROM WE LID ZIJN

Delen van inzet en kennis

WAAROM WE LID ZIJN

Gezelligheid en voldoening

JAARTHEMA

Imagine... less is more

Wat als we niet mèèr willen dan we aan kunnen, als we leren doorgeven in plaats van weggooien, als we meer onderhouden in plaats van alsmaar vernieuwen en, naar Loesje, wat als de eigenlijke koopkracht de kracht is om te laten liggen wat je niet nodig hebt? Stel je voor dat we met minder meer bereiken.

Ben Ewals, Voorzitter 2022-2023.

Over Rotary

Rotary is een serviceorganisatie, de leden steunen op verschillende wijzen hun medemensen, zonder onderscheid van ras, geloof of politieke overtuiging.

Lees meer

Bestuur

Onze Rotaryclub bestaat uit een club met leden en een stichting die het geld voor de goede doelen beheert. De club heeft een jaarlijks wisselend bestuur.

Lees meer

Bijeenkomsten

Elke dinsdag komen de leden van de RC1852 bij elkaar. De wekelijkse bijeenkomst is, in Hotel-Restaurant de Rustende Jager te Nieuw Vennep, van 17:30 tot 19:30 uur.

Lees meer

Lid worden

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe leden met een brede maatschappelijke belangstelling, die willen helpen om mooie projecten mogelijk te maken.

Lees meer