Geachte relatie,

De noodzaak wordt ieder jaar groter; ondanks de economische voorspoed, neemt ook in onze regio het aantal mensen – volwassenen en hun kinderen- dat onder een financieel minimum leeft, enorm toe. Zo is in het afgelopen jaar dat aantal, dat door de Gemeente Haarlemmermeer is voorgedragen voor steun van de Voedselbank, met 30 % gestegen.

Rotaryclub Haarlemmermeer van 1852 voert al enige jaren actie om de Voedselbank de winter door te helpen. Daartoe worden door de club en de leden donaties gedaan en daarnaast wordt ook actie gevoerd door kerstpakketten te verkopen aan particulieren, die bij de JUMBO-Nieuw Vennep kerstinkopen doen. Dit is overigens een samenwerking met de JUMBO-Nieuw Vennep, Stichting Maatvast, de Harmoniekoepelcommissie en Pier K.

Het streven is om dit jaar een groot bedrag binnen te halen, om op die manier de vrijwilligersorganisatie ‘Voedselbank’ de mogelijkheid te bieden hun goede werk voort te zetten.

Daartoe vragen wij dit jaar ook aan bedrijven in de regio om te doneren.

Als uw bedrijf € 75,-, € 100,- of € 150,- doneert, zijn wij en de Voedselbank u bij voorbaat zeer dankbaar.

Wij zullen deze dank tot uitdrukking brengen door plaatsing van uw logo in een speciale advertentie in HC Nieuws/Witte Weekblad en tevens op onze website https://www.rc1852.com.

U kunt doneren naar: NL 77 RABO 0312 2998 69 t.n.v. Stichting Community Service Rotaryclub Haarlemmermeer van 1852 onder vermelding van ‘Voedselbank’.